مدارک و شرایط لازم برای دریافت مجوز کسب و کار اینترنتی
چگونگی دریافت مجوز برای کسب و کار اینترنتی
مجوزهای کسب و کار اینترنتی (مجازی)
کسب و کار اینترنتی (مجازی) چیست؟
قبل از پرداختن به مبحث مجوزهای لازم برای کسب و کار اینترنتی (مجازی) ابتدا سعی داریم با تعریف و مفهوم اصلی کسب و کار اینترنتی (مجازی) آشنایی لازم را بدست بیاوریم تا در ادامه روند به درک بهتر موضوع کمک شایانی را کرده باشیم.
همانظور که در مقاله کسب و کار اینترنتی چیست؟ به توضیح کسب و کار اینترنتی پرداختیم حال اگر بخواهیم به طور اختصار مطالب گفته شده در مقاله کسب و کار اینترنتی (مجازی) چیست؟ را بازگو کرده باشیم باید بگوییم کسب و کار اینترنتی (مجازی) سبک جدیدی از کسب و کار در بستر اینترنت می باشد ، بدین صورت که در کسب و کار مجازی خود فرد صاحب کسب و کار در فضای آنلاین می باشد و کالا ، خدمات مورد نظر خود را در قالب وب سایت ها یا جوامع مجازی (شبکه های اجتماعی) در معرض دید جامعه هدف خود قرار می دهد و از این طریق فعالیت شخص به کسب درآمد می انجامد.
کسب و کار اینترنتی و انواع روش های کسب درآمد اینترنتی
نکته جالب این مورد است که شخص می تواند با فعالیت در بستر اینترنت هم به کسب درآمد قابل قبولی دست پیدا کند! در این زمان شاید پرسیده شود آیا امکان کسب درآمد از اینترنت امکان پذیر است؟
بله در طول روز افراد زیادی با فعالیت در بستر اینترنت برای خود کسب درآمد بدست می آورند ، در این ما بین فقط باید گرفتار وعده های دروغین افراد سودجو نشوید! (امروزه با فعالیت در بستر اینترنت با تبلیغات مشابه ؛ کسب درآمد آسان ، با پکیج های کسب درآمد میلیونر شوید ، راز و رمزهای کسب درآمد و موارد مشابه مواجه می شوید که این ها تنها وعده های دروغین افراد سودجو می باشد.
دلیل اصلی شکست کسب و کارهای اینترنتی در ایران
البته رسیدن به کسب درآمد از بستر اینترنت امکان پذیر است و ما منکر این امر نمی شویم ولی! پرداختن به مبحث کسب درآمد از اینترنت که در بالا به نمونه هایی از آن اشاره ای داشتیم با فعالیت به صورت (فریلنسری – دورکاری) تحقق می پذیرد و این امر هم ملزم به آزمون و خطاء و طی کردن دوره های آموزشی مربوطه از (وبسایت های معتبر با پشیتبانی) می باشد.
طراحان و مشاوران بارثاوا با برگذاری دوره های آموزشی طراحی وبسایت ، تولید محتوا ، سئو اختصاصی (رایگان) این زمینه را برای افراد علاقه مند فراهم کرده است تا با مشاهده ویدیوهای آموزشی تجارت و دانش لازم به واسط (آزمون و خطاء) را بدست آورده تا در آینده زمینه فرصت های شغلی افراد را در بارثاوا مهیا کرده باشیم.
تفاوت های کسب و کار اینترنتی و کسب و کار سنتی
کسب و کار سنتی چیست؟
در کسب و کار سنتی (فیزیکی) که امروزه هم در بین عموم افراد جامعه رواج دارد به کسب و کاری گفته می شود که عرضه کالا یا خدمات به صورت رو در رو معامله می شود ، زمانی که ما به فروشگاه می رویم و محصول ، کالایی را خریداری می کنیم و هزینه آن را پرداخت می کنید در واقع نوعی خرید از کسب و کار سنتی (فیزیکی) را انجام داده ایم ، زیرا بصورت رو در رو خدمات و محصولات مورد نظر را خریداری کردیم!
کسب و کار اینترنتی (مجازی) چیست؟
حال در کسب و کار اینترنتی (مجازی) به کسب و کارهایی اطلاق می شود که ارائه تمامی خدمات و محصولات در بستر اینترنت صورت می گیرد و افراد با مراجعه به فروشگاه آنلاین و شبکه های اجتماعی در صدد خرید و ارائه خدمات اقدامات لازم را انجام داده و تمامی مراحل در بستر اینترنت صورت می گیرد ، ما در کسب و کارهای اینترنتی (فروشگاه های آنلاین) توسط تولید محتواهای مناسب مخاطب را جذب می کنیم در تمامی فعالیت های در بستر اینترنت افراد با مطالعه و بررسی مطالب تولید شده تصیمات لازم را می گیرند و هرچند ما از تولید محتوا مناسب تری برخوردار باشیم شانس بیشتری در جذب مخاطب و جامعه هدف خود دارا می باشیم.
روی آوردن کسب و کار های جهان به فروشگاه های اینترنتی
این نکته را باید در نظر داشته باشیم که کسب و کارهای اینترنتی یا همان کسب و کار مجازی تنها به داشتن وب سایت ها و فعالیت در فروشگاه های آنلاین محدود نمی شود همانگونه که گفتیم راه و روش های گوناگونی برای کسب درآمد از اینترنت وجود دارد که وبسایت ها و فروشگاه های آنلاین تنها یکی هزاران راه و روش های موجود می باشد ، شبکه های اجتماعی (اینستاگرام ، تلگرام ، واتساپ ، سروش) و موارد مشابه تنها نمونه ای از روش های کسب درآمد از اینترنت می باشد.
ابزار مورد نیاز برای راهاندازی کسب و کار اینترنتی
دانش و انتخاب ابزار ، بستر مناسب جهت شروع هر کسب و کاری از اهمیت و نقش بالایی در موفقیت ما برخوردار است ، زیرا باید افراد قبل از شروع در زمینه مربوطه با افراد متخصص این حوزه مشاوره لازم را دریافت کرده و سپس با توجه به راهنمایی های لازمه فعالیت خود را شروع کنند! زیرا تمامی فعالیت ها نیازمند فروشگاه های آنلاین نیستند و هر کسب و کاری باید نوع و بستر متناسب به حرفه خود را انتخاب نماید تا به نتیجه مورد نظر محقق شود ، جهت مشاوره و انتخاب فعالیت کاری خود می توانید با مشاوران بارثاوا در ارتباط باشید.
کسب و کار اینترنتی و دلایل مهم راه اندازی کسب و کار آنلاین
زمانی میرسد افراد هزینه و وقت خود را مدت زیادی صرف کرده و به نتیجه مورد نظر نمی رسند زیرا ابزار و بستر مناسب حرفه خود را به درستی انتخاب نکرده اند و این امر تنها به عقب ماندن از رقباء می انجامد…
مزایای و معایب کسب و کار اینترنتی آنلاین
اگر هنوز به فکر ایجاد کسب و کار و فعالیت در بستر اینترنت نیافتاده اید! و در گفتگوی روزمره با افراد با سوالات متداول ؛ چرا یک کسب و کار اینترنتی نمی زنید! یا در ایسنتاگرام چرا فعالیت ندارید؟ و موارد مشابه مواجه می شوید در ادامه به تمام سوالات شما پاسخ مناسب را می دهیم.
قطعا امروزه و با مشکلاتی که گریبان گیر اقتصاد کشور می باشد افراد و شرکت ها به دنبال راه و روش هایی هستند تا خدمات و محصولات خود را به جامعه هدف خود معرفی کرده و باز خوردهای مناسبی را دریافت کنند ، باید گفت فعالیت در بستر اینترنت بهترین گزینه برای بهتر دیده شده می باشد و قطعا مزایای استفاده از اینترنت عموم افراد را ترغیب به استفاده از این روش می کند و ما در ادامه تنها به گوشه ای از مزیای فعالیت در بستر اینترنت اشاره می کنیم و برای هرکدام از موارد دلایل خود را بیان می کنیم و در انتها به نتیجه گیری میپردازیم.
مهم ترین مزایای راه اندازی کسب و کار اینترنتی
هزینه کم و درآمد بالا
- بدون شک زمانی که ما تصیمم به راه اندازی یک کسب و کار در محیط واقعی را داشته باشیم مستلزم صرف هزینه های زیادی می شویم اعم از اجاره فضاء ، طراحی دکور ، نیروی انسانی ، مجوزهای مربوطه و موارد مشابه دیگر
- اما در این طرف ماجرا جهت شروع یک کسب و کار در فضای اینترنتی می توان از تمام موارد بالا صرف نظر کرد و با حداقل سرمایه (تنها خرید دامنه و هاست) البته (هزینه سپردن طراحی سایت و پشتیبانی به شرکت های مربوطه جهت راه اندازی کسب و کار خود به مراتب بسیار پایین تر می باشد) و می توان به راحتی صاحب کسب و کار خود شوید! و به در آمدهای قابل قبولی دست هم یافت بدون آن که هزینه های اضافی پرداخت کنید.
خیلی سریع شروع می کنید و به درآمد می رسید!
- زمان شروع و دریافت بارخوردهای مناسب و رسیدن به کسب درآمد در مقایسه با زمانی که صاحب کسب و کار سنتی (فیزیکی) بوده اید بسیار پایین تر می باشد و در صورتی که به صورت استاندارد مراحل (طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی) حرفه خود را انجام داده باشید میتوانیم بگوییم در طی چندین ماه به فروش مناسبی می توان دست پیدا کنید و دیگر نگران فروش و بازاریابی محصول و خدمات خود نباشید! طراحان و مشاوران بارثاوا آماده پاسخ دهی و ارائه بهترین روش های ایجاد کسب و کار اینترنتی (مجازی) به شما می باشند.
درآمد همیشگی داشته باشید!
- با فعالیت کسب و کار اینترنتی در تمام زمان روز درآمد زایی ما جریان دارد و غیرفعال نمی شود لیکن در مقایسه با کسب و کار سنتی (فیزیکی) در صورت عدم حضور کسب و کار ما غیر فعال می شود.
حدف محدودیت زمانی و مکانی!
- در صورت داشتن کسب و کار سنتی نیازمند اجاره یا خرید مکان فیزیکی برای حرفه خود هستید و در خرید مکان کسب و کار خود باید به پر رفت و آمد بودن منطقه ، بزرگی و کوچکی آن دقت کافی را داشته باشید! خوشبختانه در کسب و کار اینترنتی ما به مکان فیزیکی نیاز نداشته و تمامی مراحل به در بستر اینترنت صورت می گیرد و هیچ محدودیتی جهت انجام آن نداریم.
بازار و جامعه هدف بزرگ تری خواهید داشت!
- اگر بصورت سنتی اقدام به فعالیت داشته باشیم تنها تعداد محدودی از افراد همان شهر مشتری ما خواهند بود و در صورت رضایت افراد در مدت زمان طولانی امکان جذب مشتری از دیگر شهرها را داریم ؛ اما در صورت داشتن یک کسب و کار اینترنتی (مجازی) روزانه چندین هزار نفر می توانید بازدید کننده داشته باشید و خدمات ، محصولات خود را به عموم افراد جامعه عرضه کنید و این یعنی مشتری بیشتر و افزایش فروش
چگونگی دریافت مجوز برای کسب و کار اینترنتی
چرا به مجوز نیاز داریم؟
ما به مجوز جهت اعتبار و به رسمیت شناختن افراد نسبت به حرفه خود نیاز داریم ؛ بدون شک هر کسب و کاری اعم از فیزیکی و آنلاین نیازمند مجوزهایی هستند که داشتن و نداشتن هر کدام بسته به نوع حرفه و فعالیت آن شخص و شرکت الزامی و غیر الزامی می باشد و در صورت فعالیت در بستر اینترنت (فروشگاه های آنلاین) و فرآیند فروش و کسب اعتماد مخاطب نیازمند دریافت مجوزهای مربوطه از سازمان مورد نظر هستیم.
باید بدانیم که دریافت هرکدام از مجوزها در طی مدت زمان برای اعتبار و جذب مخاطب بیشتر به ما کمک شایانی را خواهد کرد و این امر در کسب رنکینگ و فروش وبسایت ما تاثیرگذار است.
آیا گرفتن مجوز ضروریت دارد؟
شاید در گرفتن مجوز در نگاه اول با فراز و نشیب هایی همراه شوید و در مراحلی منصرف از گرفتن مجوز برای حرفه خود شوید! گرفتن مجوز آن هم در صورتی که شما قصد دارید در بستر اینترنت فعالیت دائمی و مستمر داشته باشید و خدمات ، محصولات خود را به مخاطب معرفی کنید ضروریت دارد!
فعالیت بدون مجوز در فضای اینترنتی و فروشگاه آنلاین!
بله بدون مجوز هم می شود فعالیت در فضای اینترنتی و فروشگاه آنلاین را ایجاد و مدیریت کرد اما زمانی که مشتری قصد خرید آنلاین از فروشگاه شما را دارد در نگاه اول به بررسی مجوزهای کسب و کار شما می پردازد تا از صحت خرید خود اطمینان لازم را کسب نماید و در صورت عدم داشتن مجوزهای لازم از ادامه فرآیند خرید منصرف و به فروشگاه معتبر دیگری مراجعه و مراحل خرید را انجام و به این صورت شانس فروش خود را کاهش می دهید.
اگر ما صاحب یک فروشگاه فیزیکی بودیم مشتری به آسانی خرید را انجام و راحت تر به ما اعتماد می کرد در صورتی که فروشگاه فیزیکی هم مجوزهای لازم به خود را نیاز است داشته باشد.
مدارک و شرایط لازم برای دریافت مجوز کسب و کار اینترنتی
همان طور که اشاره کردیم گرفتن یک سری از مجوزها برای بعضی از فعالیت ها نیاز می باشد و گرفتن تمامی مجوزها برای هر کسب و کار و حرفه ای نیاز نمی باشد و صرفا داشتن مجوزهای مربوطه کفایت می کند.
اگر صاحب کسب و کاری در بستر اینترنت هستید و تمایل به دریافت تمامی مجوزهای مربوطه را دارید باید بگوییم شما نه تنها با کسب تمامی مجوزهای لازم کمک شایانی را به اعتبار وب سایت و فعالیت خود خواهید کرد بلکه این امر در طی مدت زمان موجب جذب و افزایش فروش شما خواهد گردید…!
مجوزهای لازم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی
نماد اعتماد الکترونیکی
نماد اعتماد الکترونیک (اینماد) چیست؟
در همین ابتدای امر باید گفته شود طبق تعریف وب سایت رسمی مرکز توسعه تجارت و الکترونیک اینماد یک هویت صاحب و محل فعالیت کسب و کارهای اینترنتی را احراز کرده و صحت فعالیت کسب و کارهای اینترنتی و محتوای منتشر شده در وب سایت بر عهده صاحب یا صاحبان کسب و کار می باشد.
اینماد یا نماد اعتماد الکترونیک چیست؟
اگر بخواهیم بطور اختصاصی به تعریف اینماد یا نماد اعتماد الکترونیک بپردازیم باید بگوییم همانطور که گفتیم این نماد توسط مرکز توسعه تجارت و الکترونیک و طبق ضوابط مشخص و از پیش تعیین شده ای به صاحبان کسب و کارها در طی پروسه ای مشخص تعلق خواهد گرفت.
نماد اعتماد الکترونیک چه کاربردی در سایت دارد؟
اینماد را می توانیم معمول ترین و اصلی ترین مجوز یک سایت فروشگاهی در نظر داشته باشیم که در صورت عدم داشتن این نماد می توانیم بگوییم شانس کمتری را در جذب مشتریان خود خواهید داشت.
دسته بندی نماد اعتماد الکترونیک (اینماد)
نماد موقت:
- این نماد برای کسانی می باشد که قصد دارند سریع فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی کرده و زمان کمتری را صرف دریافت مجوز نمایند (این نماد موقت است و با کمترین معیار بررسی شده و نیاز به تمدید دارد)
نماد دائم تک ستاره:
- پس از اخد نماد موقت باید معیارهای بیشتر و مهم تری را داشته باشید تا بتوانید نماد دائم تک ستاره را بدست بیاورید.
نماد دائم دو ستاره:
- جهت گرفتن نماد دائم دو ستاره داشتن گواهی SSL (پروتکل ایمن) مهم ترین نقش را در اعتماد کاربران سایت دارد و این نماد به کاربر این اعتماد را منتقل می کند که اطلاعات شخصی افراد محفوظ خواهد بود.
اینماد برای چه سایت هایی الزامی می باشد؟
اکنون که تا حدودی با تعریف نسبتا کامل اینماد (نماد اعتماد الکترونیکی) آشنایی لازم را کسب کرده ایم در ادامه این سوال برای افراد پیش می آید گرفتن این نماد برای چه کسب و کارهایی لزومیت دارد! اخذ نماد اینماد (E-Namad) اعتماد الکترونیکی برای چه کسب و کارهایی لازم و ضروری می باشد!
فروشگاه های آنلاین و اینماد!
این نشان (اینماد) فقط مخصوص وب سایت های فروشگاهی می باشد و در ادامه دلیل این امر را بررسی می کنیم ، پس اگر شما صاحب یک وب سایت خبری ، شرکتی ، وبلاگ هستید نیازی به داشتن این نماد در وبسایت خود ندارید.
اما لازم به ذکر می باشد اگر در وبسایت خود دارای فروش اینترنتی می باشید! (فروش اینترنتی به تعریف ساده یعنی اگر در و بسایت خود درگاه پرداخت دارید این نماد شامل شما شده و در صدد اخذ مجوز باید فعالیت های خواسته شده را انجام دهید)
آیا لزومی در اخذ (نماد اعتمادالکترونیک) می باشد؟
در مبحث بالا به موضوعی اشاره کردیم که نماد اعتماد الکترونیک صرفا مخصوص فروشگاه های اینترنتی می باشد! دلیل این موضوع که چرا صرفا فروشگاه های اینترنتی نیازمند اخذ مجوز نماد الکترونیک می باشند چیست را قصد داریم به بررسی آن بپردازیم!
در جواب این سوال باید گفته شود طبق تعریف اولیه اینماد یک هویت صاحب و محل فعالیت کسب و کارهای اینترنتی را احراز کرده و صحت فعالیت کسب و کارهای اینترنتی و محتوای منتشر شده و یک حس اعتماد اولیه را به فرد وارد شده به سایت القاء میکند که این سایت به مرحله تایید مرکز توسعه و تجارت رسیده و در صورت خرید ، اطلاعات دارای امنیت می باشد.
دلایل داشتن مجوز نماد اعتماد الکترونیکی فروشگاه های اینترنتی
زمانی که فردی بدون اطلاعات قبلی وارد سایت شما می شود و قصد خرید دارد چگونه بدون شناخت قبلی باید اعتماد کند! و مبلغی را برای خرید محصول یا خدمات به شما واریز کند! با توجه به فراوانی ایجاد درگاه های پرداخت جعلی و یا ایجاد مسائل دیگری از اعم از نداشتن کیفیت مناسب محصول خریداری شده یا در مواردی اصلا محصولی وجود فیزیکی نداشته است.
صاحبان کسب و کارهای اینترنتی و مشتریان!
اگر صاحبان فروشگاهای اینترنتی خود را به جای خریدار قرار بدهند و از دید منطقی به موضوع نگاهی انداخته باشند ، متوجه این موضوع خواهند شد که اعتماد کردن کمی دشوار شده است ؛ در بالا به نمونه هایی از سوالات و مشکلات کاربران در خرید از فروشگاه های آنلاین پرداختیم و امیدوارهستیم به این نتیجه رسیده باشید که دریافت نماد اعتماد الکترونیکی یکی از روش هایی می باشد که می تواند تا حدی اعتماد کاربر را در این زمینه افزایش بدهد و در نتیجه اعتماد کاربر به فروش بیشتر شما منجر خواهد گردید.
خلاصه مطالب گفته شده ( نماداعتماد الکترونیکی)
- اینماد نمادی در جهت مشخص کردن هویت صاحب و محل کسب و کارهای اینترنتی می باشد.
- فروشگاه اینترنتی به وبسایت هایی اطلاق می شود صرفا که در آنها درگاه پرداخت وجه بانکی وجود دارد.
- اینماد نماد اعتماد الکترونیک صرفا برای وب سایت های فروشگاهی مورد نیاز می باشد و سایت های خبری ، شرکتی و خبری و وبلاگ ها نیازی به اخذ مجوز ندارند.
نکات مهم در گرفتن نماد اعتماد الکترونیک (وبسایت)
فروشگاهی بودن وب سایت
- یعنی باید حداقل یک محصول در وبسایت خود برای خرید قرار داده باشید به طوری که تمام مراحل از مشاهده محصول انتخاب و خرید از طریق وب سایت قابل انجام و رویت باشد.
درج اطلاعات محصول
- بدین معنی می باشد که در ازای محصول وارد شده باید اطلاعات کاملی از آن محصول در اختیار کاربر در هنگام خرید قابل مشاهده باشد. (قیمت قابل پرداخت ، نام محصول)
صاحب امتیاز دامنه
- برای دریافت اینماد برای افراد ، متقاضیان حقوقی باید درخواست اینماد را توسط صاحب امتیاز دامنه ارسال شده و داشتن 18 سال تمام الزامی می باشد و برای متقاضیان حقیقی نام دامنه باید به نام شرکت یا یکی از اعضاء هیئت مدیره باشد.
انواع درگاه پرداخت
درگاه مستقیم:
- قبل از باز کردن درگاه پرداخت مستقیم باید حتما نماد اعتماد الکترونیک را دریافت کرده باشید و سپس با مراجعه به بانک و عقد قراردادی درگاه پرداخت مستقیم را منعقد کنید.
درگاه با پرداخت واسط:
- تفاوت درگاه پرداخت مسقیم و درگاه پرداخت واسط بدین صورت است که در درگاه پرداخت واسط یک قراردادی بین شما وشرکتی که واسط بین شما و بانک می باشد تنظیم می شود بدین صورت که شرکت کارمزدی از شما دریافت و پول مشتریان ابتدا به حساب شرکت واسط واریز می شود و سپس به حساب شما انتقال پیدا می کند این نوع درگاه ها برای کسب و کارهایی پیشنهاد می شود که تعداد تراکنش کمتری دارند ( کسب و کارهای کوچک)
مجوز در زمینه رسانه دیجیتال
مجوز نظام صنفی:
- تمامی شرکت ها و کسب و کارهای اینترنتی بعد از ثبت و قبل از آغاز به فعالیت در زمینه های مختلف باید به نظام صفی استان مورد نظر خود مراجعه و مجوز مربوطه را در زمینه فعالیت های رایانه ای دریافت نمایند.
مجوز ساماندهی
- یکی دیگر از مجوزهای لازم برای راه اندازی فروشگاه های آنلاین و کسب و کارهای اینترنتی مجوز ساماندهی زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می باشد که داشتن این نماد به منزله تایید محتوای وب سایت شما بوده و اگر بخواهیم به داشتن این نماد هم اشاره ای داشته باشیم باید بگوییم اگر سایت شما زمانی فیلتر شود ستاد ساماندهی قبل از فیلترینگ شما را مطلع خواهند کرد و بیشتر برای وبسایت هایی مناسب است که دارای محتواهای صوتی و تصویری هستند که احتمال فیلترینگ بیشتری را نسبت به سایر وبسایت ها دارند.
دسته بندی نماد ساماندهی
نماد موقت:
- این نماد موقت ساماندهی برای آن دسته از اشخاصی است که در حال تکمیل مدارک در راستای اخذ نماد دائم ساماندهی برای فعالیت کسب و کار می باشند و مدت زمانی که برای تکمیل مدارک به فرد تعلق خواهد گرفت حدود 3 ماه می باشد.
نماد دائم:
- نماد دائم را زمانی که مدارک لازم را تکمیل گردید به شما نماد ساماندهی دائم تعلق خواهد گرفت و این نماد مدت اعتبار 6 ماهه را دارا می باشد.
مجوزهای اختصاصی کسب و کار اینترنتی
بستگی به نوع محصولاتی که ارائه می شود دارد ، برای بهتر روشن شدن موضوع فرض را بر این بگیریم ما برای فروش محصولات فرهنگی و هنری نیاز به محوز وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی داریم و اگر خدمات و محصولات ارائه شده توسط ما در حوزه های سلامت و بهداشت است بدون شک نیاز مند به اخذ مجوز از وزارت بهداشت هستیم.
نتیجه گیری و پیشنهاد ما در آخر…
ما در این مقاله سعی کردیم به بررسی تمامی جوانب و نکات مهم در مبحث مجوزهای لازم برای کسب و کارهای اینترنتی و توضیحات نکات مهم هرکدام از مجوزها بپردازیم ؛ مدیران وبسایت ها این موضوع را که بدون داشتن مجوز هم می توان فعالیت ادامه داری را در بستر اینترنتی داشته باشند! درنظر داشته باشند اگر بصورت مستمر می خواهید فعالیت داشته باشید نیازمند اعتبار هستید و دریافت مجوز یکی از راههای اعتبار بخشیدن به حرفه و کسب و کار خود می باشد.
شما با اعتبار بخشیدن به کسب و کار خود در کنار جذب مخاطب بیشتر به فروش بیشتر خود و همچنین برندینگ خود در آینده کمک خواهید کرد ؛ اگر هنوز فروشگاه و کسب و کار اینترنتی خود را به ثبت نرسانده اید پیشنهاد می کنیم در ابتدای امر مراحل ابتدایی کسب و کار خود را شروع و پس از اتمام مراحل ، اقدامات لازم را در راستای اخد مجوزات را انجام بدهید.
مدارک و شرایط لازم برای دریافت مجوز کسب و کار اینترنتی
چگونگی دریافت مجوز برای کسب و کار اینترنتی
مجوزهای کسب و کار اینترنتی (مجازی)
کسب و کار اینترنتی (مجازی) چیست؟
قبل از پرداختن به مبحث مجوزهای لازم برای کسب و کار اینترنتی (مجازی) ابتدا سعی داریم با تعریف و مفهوم اصلی کسب و کار اینترنتی (مجازی) آشنایی لازم را بدست بیاوریم تا در ادامه روند به درک بهتر موضوع کمک شایانی را کرده باشیم.
همانظور که در مقاله کسب و کار اینترنتی چیست؟ به توضیح کسب و کار اینترنتی پرداختیم حال اگر بخواهیم به طور اختصار مطالب گفته شده در مقاله کسب و کار اینترنتی (مجازی) چیست؟ را بازگو کرده باشیم باید بگوییم کسب و کار اینترنتی (مجازی) سبک جدیدی از کسب و کار در بستر اینترنت می باشد ، بدین صورت که در کسب و کار مجازی خود فرد صاحب کسب و کار در فضای آنلاین می باشد و کالا ، خدمات مورد نظر خود را در قالب وب سایت ها یا جوامع مجازی (شبکه های اجتماعی) در معرض دید جامعه هدف خود قرار می دهد و از این طریق فعالیت شخص به کسب درآمد می انجامد.
کسب و کار اینترنتی و روش های کسب درآمد اینترنتی
نکته جالب این مورد است که شخص می تواند با فعالیت در بستر اینترنت هم به کسب درآمد قابل قبولی دست پیدا کند! در این زمان شاید پرسیده شود آیا امکان کسب درآمد از اینترنت امکان پذیر است؟
بله در طول روز افراد زیادی با فعالیت در بستر اینترنت برای خود کسب درآمد بدست می آورند ، در این ما بین فقط باید گرفتار وعده های دروغین افراد سودجو نشوید! (امروزه با فعالیت در بستر اینترنت با تبلیغات مشابه ؛ کسب درآمد آسان ، با پکیج های کسب درآمد میلیونر شوید ، راز و رمزهای کسب درآمد و موارد مشابه مواجه می شوید که این ها تنها وعده های دروغین افراد سودجو می باشد.
دلیل اصلی شکست کسب و کارهای اینترنتی در ایران
البته رسیدن به کسب درآمد از بستر اینترنت امکان پذیر است و ما منکر این امر نمی شویم ولی! پرداختن به مبحث کسب درآمد از اینترنت که در بالا به نمونه هایی از آن اشاره ای داشتیم با فعالیت به صورت (فریلنسری – دورکاری) تحقق می پذیرد و این امر هم ملزم به آزمون و خطاء و طی کردن دوره های آموزشی مربوطه از (وبسایت های معتبر با پشیتبانی) می باشد.
طراحان و مشاوران بارثاوا با برگذاری دوره های آموزشی طراحی وبسایت ، تولید محتوا ، سئو اختصاصی (رایگان) این زمینه را برای افراد علاقه مند فراهم کرده است تا با مشاهده ویدیوهای آموزشی تجارت و دانش لازم به واسط (آزمون و خطاء) را بدست آورده تا در آینده زمینه فرصت های شغلی افراد را در بارثاوا مهیا کرده باشیم.
تفاوت های کسب و کار اینترنتی و کسب و کار سنتی
کسب و کار سنتی چیست؟
در کسب و کار سنتی (فیزیکی) که امروزه هم در بین عموم افراد جامعه رواج دارد به کسب و کاری گفته می شود که عرضه کالا یا خدمات به صورت رو در رو معامله می شود ، زمانی که ما به فروشگاه می رویم و محصول ، کالایی را خریداری می کنیم و هزینه آن را پرداخت می کنید در واقع نوعی خرید از کسب و کار سنتی (فیزیکی) را انجام داده ایم ، زیرا بصورت رو در رو خدمات و محصولات مورد نظر را خریداری کردیم!
کسب و کار اینترنتی (مجازی) چیست؟
حال در کسب و کار اینترنتی (مجازی) به کسب و کارهایی اطلاق می شود که ارائه تمامی خدمات و محصولات در بستر اینترنت صورت می گیرد و افراد با مراجعه به فروشگاه آنلاین و شبکه های اجتماعی در صدد خرید و ارائه خدمات اقدامات لازم را انجام داده و تمامی مراحل در بستر اینترنت صورت می گیرد ، ما در کسب و کارهای اینترنتی (فروشگاه های آنلاین) توسط تولید محتواهای مناسب مخاطب را جذب می کنیم در تمامی فعالیت های در بستر اینترنت افراد با مطالعه و بررسی مطالب تولید شده تصیمات لازم را می گیرند و هرچند ما از تولید محتوا مناسب تری برخوردار باشیم شانس بیشتری در جذب مخاطب و جامعه هدف خود دارا می باشیم.
روی آوردن کسب و کار های جهان به فروشگاه های اینترنتی
این نکته را باید در نظر داشته باشیم که کسب و کارهای اینترنتی یا همان کسب و کار مجازی تنها به داشتن وب سایت ها و فعالیت در فروشگاه های آنلاین محدود نمی شود همانگونه که گفتیم راه و روش های گوناگونی برای کسب درآمد از اینترنت وجود دارد که وبسایت ها و فروشگاه های آنلاین تنها یکی هزاران راه و روش های موجود می باشد ، شبکه های اجتماعی (اینستاگرام ، تلگرام ، واتساپ ، سروش) و موارد مشابه تنها نمونه ای از روش های کسب درآمد از اینترنت می باشد.
ابزار مورد نیاز برای راهاندازی کسب و کار اینترنتی
دانش و انتخاب ابزار ، بستر مناسب جهت شروع هر کسب و کاری از اهمیت و نقش بالایی در موفقیت ما برخوردار است ، زیرا باید افراد قبل از شروع در زمینه مربوطه با افراد متخصص این حوزه مشاوره لازم را دریافت کرده و سپس با توجه به راهنمایی های لازمه فعالیت خود را شروع کنند! زیرا تمامی فعالیت ها نیازمند فروشگاه های آنلاین نیستند و هر کسب و کاری باید نوع و بستر متناسب به حرفه خود را انتخاب نماید تا به نتیجه مورد نظر محقق شود ، جهت مشاوره و انتخاب فعالیت کاری خود می توانید با مشاوران بارثاوا در ارتباط باشید.
کسب و کار اینترنتی و دلایل مهم راه اندازی کسب و کار آنلاین
زمانی میرسد افراد هزینه و وقت خود را مدت زیادی صرف کرده و به نتیجه مورد نظر نمی رسند زیرا ابزار و بستر مناسب حرفه خود را به درستی انتخاب نکرده اند و این امر تنها به عقب ماندن از رقباء می انجامد…
مزایای و معایب کسب و کار اینترنتی آنلاین
اگر هنوز به فکر ایجاد کسب و کار و فعالیت در بستر اینترنت نیافتاده اید! و در گفتگوی روزمره با افراد با سوالات متداول ؛ چرا یک کسب و کار اینترنتی نمی زنید! یا در ایسنتاگرام چرا فعالیت ندارید؟ و موارد مشابه مواجه می شوید در ادامه به تمام سوالات شما پاسخ مناسب را می دهیم.
قطعا امروزه و با مشکلاتی که گریبان گیر اقتصاد کشور می باشد افراد و شرکت ها به دنبال راه و روش هایی هستند تا خدمات و محصولات خود را به جامعه هدف خود معرفی کرده و باز خوردهای مناسبی را دریافت کنند ، باید گفت فعالیت در بستر اینترنت بهترین گزینه برای بهتر دیده شده می باشد و قطعا مزایای استفاده از اینترنت عموم افراد را ترغیب به استفاده از این روش می کند و ما در ادامه تنها به گوشه ای از مزیای فعالیت در بستر اینترنت اشاره می کنیم و برای هرکدام از موارد دلایل خود را بیان می کنیم و در انتها به نتیجه گیری میپردازیم.
مهم ترین مزایای راه اندازی کسب و کار اینترنتی
هزینه کم و درآمد بالا
- بدون شک زمانی که ما تصیمم به راه اندازی یک کسب و کار در محیط واقعی را داشته باشیم مستلزم صرف هزینه های زیادی می شویم اعم از اجاره فضاء ، طراحی دکور ، نیروی انسانی ، مجوزهای مربوطه و موارد مشابه دیگر
- اما در این طرف ماجرا جهت شروع یک کسب و کار در فضای اینترنتی می توان از تمام موارد بالا صرف نظر کرد و با حداقل سرمایه (تنها خرید دامنه و هاست) البته (هزینه سپردن طراحی سایت و پشتیبانی به شرکت های مربوطه جهت راه اندازی کسب و کار خود به مراتب بسیار پایین تر می باشد) و می توان به راحتی صاحب کسب و کار خود شوید! و به در آمدهای قابل قبولی دست هم یافت بدون آن که هزینه های اضافی پرداخت کنید.
خیلی سریع به درآمد می رسید!
- زمان شروع و دریافت بارخوردهای مناسب و رسیدن به کسب درآمد در مقایسه با زمانی که صاحب کسب و کار سنتی (فیزیکی) بوده اید بسیار پایین تر می باشد و در صورتی که به صورت استاندارد مراحل (طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی) حرفه خود را انجام داده باشید میتوانیم بگوییم در طی چندین ماه به فروش مناسبی می توان دست پیدا کنید و دیگر نگران فروش و بازاریابی محصول و خدمات خود نباشید! طراحان و مشاوران بارثاوا آماده پاسخ دهی و ارائه بهترین روش های ایجاد کسب و کار اینترنتی (مجازی) به شما می باشند.
درآمد همیشگی داشته باشید!
- با فعالیت کسب و کار اینترنتی در تمام زمان روز درآمد زایی ما جریان دارد و غیرفعال نمی شود لیکن در مقایسه با کسب و کار سنتی (فیزیکی) در صورت عدم حضور کسب و کار ما غیر فعال می شود.
حدف محدودیت زمانی و مکانی!
- در صورت داشتن کسب و کار سنتی نیازمند اجاره یا خرید مکان فیزیکی برای حرفه خود هستید و در خرید مکان کسب و کار خود باید به پر رفت و آمد بودن منطقه ، بزرگی و کوچکی آن دقت کافی را داشته باشید! خوشبختانه در کسب و کار اینترنتی ما به مکان فیزیکی نیاز نداشته و تمامی مراحل به در بستر اینترنت صورت می گیرد و هیچ محدودیتی جهت انجام آن نداریم.
بازار و جامعه هدف بزرگ تری خواهید داشت!
- اگر بصورت سنتی اقدام به فعالیت داشته باشیم تنها تعداد محدودی از افراد همان شهر مشتری ما خواهند بود و در صورت رضایت افراد در مدت زمان طولانی امکان جذب مشتری از دیگر شهرها را داریم ؛ اما در صورت داشتن یک کسب و کار اینترنتی (مجازی) روزانه چندین هزار نفر می توانید بازدید کننده داشته باشید و خدمات ، محصولات خود را به عموم افراد جامعه عرضه کنید و این یعنی مشتری بیشتر و افزایش فروش
چگونگی دریافت مجوز برای کسب و کار اینترنتی
چرا به مجوز نیاز داریم؟
ما به مجوز جهت اعتبار و به رسمیت شناختن افراد نسبت به حرفه خود نیاز داریم ؛ بدون شک هر کسب و کاری اعم از فیزیکی و آنلاین نیازمند مجوزهایی هستند که داشتن و نداشتن هر کدام بسته به نوع حرفه و فعالیت آن شخص و شرکت الزامی و غیر الزامی می باشد و در صورت فعالیت در بستر اینترنت (فروشگاه های آنلاین) و فرآیند فروش و کسب اعتماد مخاطب نیازمند دریافت مجوزهای مربوطه از سازمان مورد نظر هستیم.
باید بدانیم که دریافت هرکدام از مجوزها در طی مدت زمان برای اعتبار و جذب مخاطب بیشتر به ما کمک شایانی را خواهد کرد و این امر در کسب رنکینگ و فروش وبسایت ما تاثیرگذار است.
آیا گرفتن مجوز ضروریت دارد؟
شاید در گرفتن مجوز در نگاه اول با فراز و نشیب هایی همراه شوید و در مراحلی منصرف از گرفتن مجوز برای حرفه خود شوید! گرفتن مجوز آن هم در صورتی که شما قصد دارید در بستر اینترنت فعالیت دائمی و مستمر داشته باشید و خدمات ، محصولات خود را به مخاطب معرفی کنید ضروریت دارد!
فعالیت بدون مجوز در فضای اینترنتی و فروشگاه آنلاین!
بله بدون مجوز هم می شود فعالیت در فضای اینترنتی و فروشگاه آنلاین را ایجاد و مدیریت کرد اما زمانی که مشتری قصد خرید آنلاین از فروشگاه شما را دارد در نگاه اول به بررسی مجوزهای کسب و کار شما می پردازد تا از صحت خرید خود اطمینان لازم را کسب نماید و در صورت عدم داشتن مجوزهای لازم از ادامه فرآیند خرید منصرف و به فروشگاه معتبر دیگری مراجعه و مراحل خرید را انجام و به این صورت شانس فروش خود را کاهش می دهید.
اگر ما صاحب یک فروشگاه فیزیکی بودیم مشتری به آسانی خرید را انجام و راحت تر به ما اعتماد می کرد در صورتی که فروشگاه فیزیکی هم مجوزهای لازم به خود را نیاز است داشته باشد.
مدارک و شرایط لازم برای دریافت مجوز کسب و کار اینترنتی
همان طور که اشاره کردیم گرفتن یک سری از مجوزها برای بعضی از فعالیت ها نیاز می باشد و گرفتن تمامی مجوزها برای هر کسب و کار و حرفه ای نیاز نمی باشد و صرفا داشتن مجوزهای مربوطه کفایت می کند.
اگر صاحب کسب و کاری در بستر اینترنت هستید و تمایل به دریافت تمامی مجوزهای مربوطه را دارید باید بگوییم شما نه تنها با کسب تمامی مجوزهای لازم کمک شایانی را به اعتبار وب سایت و فعالیت خود خواهید کرد بلکه این امر در طی مدت زمان موجب جذب و افزایش فروش شما خواهد گردید…!
مجوزهای لازم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی
نماد اعتماد الکترونیکی
نماد اعتماد الکترونیک (اینماد) چیست؟
در همین ابتدای امر باید گفته شود طبق تعریف وب سایت رسمی مرکز توسعه تجارت و الکترونیک اینماد یک هویت صاحب و محل فعالیت کسب و کارهای اینترنتی را احراز کرده و صحت فعالیت کسب و کارهای اینترنتی و محتوای منتشر شده در وب سایت بر عهده صاحب یا صاحبان کسب و کار می باشد.
اینماد یا نماد اعتماد الکترونیک چیست؟
اگر بخواهیم بطور اختصاصی به تعریف اینماد یا نماد اعتماد الکترونیک بپردازیم باید بگوییم همانطور که گفتیم این نماد توسط مرکز توسعه تجارت و الکترونیک و طبق ضوابط مشخص و از پیش تعیین شده ای به صاحبان کسب و کارها در طی پروسه ای مشخص تعلق خواهد گرفت.
نماد اعتماد الکترونیک چه کاربردی در سایت دارد؟
اینماد را می توانیم معمول ترین و اصلی ترین مجوز یک سایت فروشگاهی در نظر داشته باشیم که در صورت عدم داشتن این نماد می توانیم بگوییم شانس کمتری را در جذب مشتریان خود خواهید داشت.
دسته بندی انواع نماد اعتماد الکترونیک
نماد موقت:
- این نماد برای کسانی می باشد که قصد دارند سریع فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی کرده و زمان کمتری را صرف دریافت مجوز نمایند (این نماد موقت است و با کمترین معیار بررسی شده و نیاز به تمدید دارد)
نماد دائم تک ستاره:
- پس از اخد نماد موقت باید معیارهای بیشتر و مهم تری را داشته باشید تا بتوانید نماد دائم تک ستاره را بدست بیاورید.
نماد دائم دو ستاره:
- جهت گرفتن نماد دائم دو ستاره داشتن گواهی SSL (پروتکل ایمن) مهم ترین نقش را در اعتماد کاربران سایت دارد و این نماد به کاربر این اعتماد را منتقل می کند که اطلاعات شخصی افراد محفوظ خواهد بود.
اینماد برای چه سایت هایی الزامی می باشد؟
اکنون که تا حدودی با تعریف نسبتا کامل اینماد (نماد اعتماد الکترونیکی) آشنایی لازم را کسب کرده ایم در ادامه این سوال برای افراد پیش می آید گرفتن این نماد برای چه کسب و کارهایی لزومیت دارد! اخذ نماد اینماد (E-Namad) اعتماد الکترونیکی برای چه کسب و کارهایی لازم و ضروری می باشد!
فروشگاه های آنلاین و اینماد!
این نشان (اینماد) فقط مخصوص وب سایت های فروشگاهی می باشد و در ادامه دلیل این امر را بررسی می کنیم ، پس اگر شما صاحب یک وب سایت خبری ، شرکتی ، وبلاگ هستید نیازی به داشتن این نماد در وبسایت خود ندارید.
اما لازم به ذکر می باشد اگر در وبسایت خود دارای فروش اینترنتی می باشید! (فروش اینترنتی به تعریف ساده یعنی اگر در و بسایت خود درگاه پرداخت دارید این نماد شامل شما شده و در صدد اخذ مجوز باید فعالیت های خواسته شده را انجام دهید)
آیا لزومی در اخذ اینماد (نماد اعتمادالکترونیک) می باشد؟
در مبحث بالا به موضوعی اشاره کردیم که نماد اعتماد الکترونیک صرفا مخصوص فروشگاه های اینترنتی می باشد! دلیل این موضوع که چرا صرفا فروشگاه های اینترنتی نیازمند اخذ مجوز نماد الکترونیک می باشند چیست را قصد داریم به بررسی آن بپردازیم!
در جواب این سوال باید گفته شود طبق تعریف اولیه اینماد یک هویت صاحب و محل فعالیت کسب و کارهای اینترنتی را احراز کرده و صحت فعالیت کسب و کارهای اینترنتی و محتوای منتشر شده و یک حس اعتماد اولیه را به فرد وارد شده به سایت القاء میکند که این سایت به مرحله تایید مرکز توسعه و تجارت رسیده و در صورت خرید ، اطلاعات دارای امنیت می باشد.
دلایل داشتن مجوز نماد اعتماد الکترونیکی فروشگاه های اینترنتی
زمانی که فردی بدون اطلاعات قبلی وارد سایت شما می شود و قصد خرید دارد چگونه بدون شناخت قبلی باید اعتماد کند! و مبلغی را برای خرید محصول یا خدمات به شما واریز کند! با توجه به فراوانی ایجاد درگاه های پرداخت جعلی و یا ایجاد مسائل دیگری از اعم از نداشتن کیفیت مناسب محصول خریداری شده یا در مواردی اصلا محصولی وجود فیزیکی نداشته است.
صاحبان کسب و کارهای اینترنتی و مشتریان!
اگر صاحبان فروشگاهای اینترنتی خود را به جای خریدار قرار بدهند و از دید منطقی به موضوع نگاهی انداخته باشند ، متوجه این موضوع خواهند شد که اعتماد کردن کمی دشوار شده است ؛ در بالا به نمونه هایی از سوالات و مشکلات کاربران در خرید از فروشگاه های آنلاین پرداختیم و امیدوارهستیم به این نتیجه رسیده باشید که دریافت نماد اعتماد الکترونیکی یکی از روش هایی می باشد که می تواند تا حدی اعتماد کاربر را در این زمینه افزایش بدهد و در نتیجه اعتماد کاربر به فروش بیشتر شما منجر خواهد گردید.
خلاصه مطالب گفته شده ( نماد اعتماد الکترونیکی)
- اینماد نمادی در جهت مشخص کردن هویت صاحب و محل کسب و کارهای اینترنتی می باشد.
- فروشگاه اینترنتی به وبسایت هایی اطلاق می شود صرفا که در آنها درگاه پرداخت وجه بانکی وجود دارد.
- اینماد نماد اعتماد الکترونیک صرفا برای وب سایت های فروشگاهی مورد نیاز می باشد و سایت های خبری ، شرکتی و خبری و وبلاگ ها نیازی به اخذ مجوز ندارند.
نکات مهم در گرفتن اینماد (وبسایت ها)
فروشگاهی بودن وب سایت
- یعنی باید حداقل یک محصول در وبسایت خود برای خرید قرار داده باشید به طوری که تمام مراحل از مشاهده محصول انتخاب و خرید از طریق وب سایت قابل انجام و رویت باشد.
درج اطلاعات محصول
- بدین معنی می باشد که در ازای محصول وارد شده باید اطلاعات کاملی از آن محصول در اختیار کاربر در هنگام خرید قابل مشاهده باشد. (قیمت قابل پرداخت ، نام محصول)
صاحب امتیاز دامنه
- برای دریافت اینماد برای افراد ، متقاضیان حقوقی باید درخواست اینماد را توسط صاحب امتیاز دامنه ارسال شده و داشتن 18 سال تمام الزامی می باشد و برای متقاضیان حقیقی نام دامنه باید به نام شرکت یا یکی از اعضاء هیئت مدیره باشد.
انواع درگاه پرداخت
درگاه مستقیم:
- قبل از باز کردن درگاه پرداخت مستقیم باید حتما نماد اعتماد الکترونیک را دریافت کرده باشید و سپس با مراجعه به بانک و عقد قراردادی درگاه پرداخت مستقیم را منعقد کنید.
درگاه با پرداخت واسط:
- تفاوت درگاه پرداخت مسقیم و درگاه پرداخت واسط بدین صورت است که در درگاه پرداخت واسط یک قراردادی بین شما وشرکتی که واسط بین شما و بانک می باشد تنظیم می شود بدین صورت که شرکت کارمزدی از شما دریافت و پول مشتریان ابتدا به حساب شرکت واسط واریز می شود و سپس به حساب شما انتقال پیدا می کند این نوع درگاه ها برای کسب و کارهایی پیشنهاد می شود که تعداد تراکنش کمتری دارند ( کسب و کارهای کوچک)
مجوز در زمینه رسانه دیجیتال
مجوز نظام صنفی:
- تمامی شرکت ها و کسب و کارهای اینترنتی بعد از ثبت و قبل از آغاز به فعالیت در زمینه های مختلف باید به نظام صفی استان مورد نظر خود مراجعه و مجوز مربوطه را در زمینه فعالیت های رایانه ای دریافت نمایند.
مجوز ساماندهی
- یکی دیگر از مجوزهای لازم برای راه اندازی فروشگاه های آنلاین و کسب و کارهای اینترنتی مجوز ساماندهی زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می باشد که داشتن این نماد به منزله تایید محتوای وب سایت شما بوده و اگر بخواهیم به داشتن این نماد هم اشاره ای داشته باشیم باید بگوییم اگر سایت شما زمانی فیلتر شود ستاد ساماندهی قبل از فیلترینگ شما را مطلع خواهند کرد و بیشتر برای وبسایت هایی مناسب است که دارای محتواهای صوتی و تصویری هستند که احتمال فیلترینگ بیشتری را نسبت به سایر وبسایت ها دارند.
دسته بندی نماد ساماندهی
نماد موقت:
- این نماد موقت ساماندهی برای آن دسته از اشخاصی است که در حال تکمیل مدارک در راستای اخذ نماد دائم ساماندهی برای فعالیت کسب و کار می باشند و مدت زمانی که برای تکمیل مدارک به فرد تعلق خواهد گرفت حدود 3 ماه می باشد.
نماد دائم:
- نماد دائم را زمانی که مدارک لازم را تکمیل گردید به شما نماد ساماندهی دائم تعلق خواهد گرفت و این نماد مدت اعتبار 6 ماهه را دارا می باشد.
مجوزهای اختصاصی کسب و کار اینترنتی
بستگی به نوع محصولاتی که ارائه می شود دارد ، برای بهتر روشن شدن موضوع فرض را بر این بگیریم ما برای فروش محصولات فرهنگی و هنری نیاز به محوز وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی داریم و اگر خدمات و محصولات ارائه شده توسط ما در حوزه های سلامت و بهداشت است بدون شک نیاز مند به اخذ مجوز از وزارت بهداشت هستیم.
نتیجه گیری و پیشنهاد ما در آخر…
ما در این مقاله سعی کردیم به بررسی تمامی جوانب و نکات مهم در مبحث مجوزهای لازم برای کسب و کارهای اینترنتی و توضیحات نکات مهم هرکدام از مجوزها بپردازیم ؛ مدیران وبسایت ها این موضوع را که بدون داشتن مجوز هم می توان فعالیت ادامه داری را در بستر اینترنتی داشته باشند! درنظر داشته باشند اگر بصورت مستمر می خواهید فعالیت داشته باشید نیازمند اعتبار هستید و دریافت مجوز یکی از راههای اعتبار بخشیدن به حرفه و کسب و کار خود می باشد.
شما با اعتبار بخشیدن به کسب و کار خود در کنار جذب مخاطب بیشتر به فروش بیشتر خود و همچنین برندینگ خود در آینده کمک خواهید کرد ؛ اگر هنوز فروشگاه و کسب و کار اینترنتی خود را به ثبت نرسانده اید پیشنهاد می کنیم در ابتدای امر مراحل ابتدایی کسب و کار خود را شروع و پس از اتمام مراحل ، اقدامات لازم را در راستای اخد مجوزات را انجام بدهید.